IS - Lippe By Grosso update képek

Halihó!

Tetszik az E30 IS ? Vegyél egyet!

Hmmm, sajna nincs rá lóvé...

Oké, akkor a meglévő E30-adra tegyél egy IS - Lippe-t, hogy valami hasonlónak nézzen ki, mint egy IS!

Hmm... sajna emberi áron nem találsz...

Akkor csinálj magadnak egyet!! :D

De ha érzel magadban egy kis kreativitást és kézügyességet, nem riadsz vissza a flextől és a CO-tól, akkor ez lesz belőle, hogy nem tudsz lefeküdni aludni addig, amíg meg nem valósítod, amit kitalálsz :D :D


Eredeti méretek alapján csináltam, szerintem pofás lett, véleményeket várok! :D

ilyen volt na akkor hajrá lemez-LOVAS :D na ilyesmi lesz :) egyik fele a gyári méreteket másoltam le akkor csináljuk meg a tükörképét a másik oldalra ahhoz képest, hogy sima 0.8-as lemezből kreáltam... középen gondosan összeillesztettem és összehegesztettem így lesz a két félből egy egész :) azért piros, mert ez csak alapozó, holnap veszek rá szép mattfekete festéket :) Na ez meg a gyári, csak hogy legyen viszonyítási alapotok :) már hátul is IS kis szárnyunk van, leszedtem a nagyot, ez legalább gyári és még tetszik is :) ez meg ilyen, de majd nappal lefényképelem az enyimét is :)

Kommentek

Pety@

Szerezd be a ködlámpákat is a légbeömlők mellé a lökösbe! Akkor szerintem egészen szép lesz! ;) Illetve majd jó lenne néhány olyan kép is, ahol látjuk is, mit alkottál... :D

szipi69

Elég jól néz ki, igaz elég sötét van a képen....majd világos képet is kérünk ;)

Lajoska

Tetszetősebb így. Többet dob rajta, mint gondoltam, de tényleg kéri a ködlámpákat!
Uttsó kép hol készült?

Grosso

Itt a világosabb kép! :)

Lajoska #52993:
Sokat dob rajta én sem gondoltam volna. Az uccsó kép meg Cered és Tarján között készült :)

Grosso

Grosso #53003:
Ködlámpákkal csak annyi baj van, h k.rvadrága. A gyári, márpedig ebbe az kell. Majd előbb ö9sszespórolok kb 20 ezret a vezérlés szettre, mert már annak is ideje, utána mehet a cicoma, addig nem, amíg műszakilag nincs rendben az autó. Max olyan dolgot csinálok rajta, ami effektíve nem kerül plusz pénzbe :)

Buszos Petya

Szép lett, bár nélküle is elég jól mutatott. Viszont az éndzsölájszot meg az "M" logót továbbra is kibasznám, elrontják a gyári jelleget. Az első képen bujkáló BX-ről lesz blog, ugye?

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!