2008.02.16. Szombat

EZ NEM AZ ÉN NAPOM!!!!!

Bakker, ezt a pechet!! Reggel azzal kezdtem, hogy sikerült leforráznom a kezem, ahogy teát csináltam magamnak. 1. aztán anyuméknak segítettem kerítést csinálni, mert a kutya kikezdte, és miközben szegeltem a drótot a helyére, rába**tam a kezemre! 2.

Na de jött a hab a tortára, kishijján szélvédő és csomagtartócsere lett a vége!!

Nem tudom hogy történhetett, ilyet még sose csinált Reni.

Ugye nekem visszafelé nyílik az orra. Ezzel nem is volt baj. Eddig. Mentem le haverhoz, raktam 3-ból 4-be, olyan 60-nal mehettem, erre hirtelen előttem csak egy nagy kékség lett!! FELNYÍLT AZ ELEJE!!! A szivbaj rám jött!!! Olyat koppant, aszittem kiveri a szélvédőt!!!! Iszonyatos élmény volt. utána le se akart csukódni. 20-al jöttem haza úgy, hogy "lifegett" a csomitető! Nem tudtam lecsukni, a zárat el sem érte, meg annyira megfeszült, hogy a a bezárttól kb 15 fokos szöget zárt be, s nem ment lejjebb!!

Itthon levettem a fedelet, még a szélvédőkoszorú alján lévő peremet is behajtotta, meg beverte az utasoldali ablaktörlő csonkját, ami szép lukat ütött a csomitetőbe!! Szép. Festék le, horpadás!! Aztán addig-addig feszegettem, hajlítottam, míg nagy nehezen sikerült visszaállítani az eredeti állapotot. Most szépen nyílik és csukódik. Csak a festék van leverve, meg van rajta egy kis horpadás. Az ablaktörlőt is megcsináltam. Sajnos ez történt.

U.I.: mint kinyomoztam, a zár tele volt dzsuvával, ezért gondolom nem zárt rendesen, oszt kinyilt. Megpucoltam, bezsíroztam és most műkszik. Remélem nem lesz több ilyen. :S
a horpadás (feketével kijavítottam, ne egye a rozsda) innen se jobb ezt is elhajlította ezt is ide is felakadt eltörte a műanyagot (a fehéret, ledarálta a menetet)

Kommentek

KeMa

Na, ezért hülyeség megordítani a nyílás irányát... :)

Grosso

KeMa #14201:
Ha nem szorult volna a zár, akkor nem lett volna gáz! Úgy, mint eddig!!! :P :P

KeMa

Norberto Grosso #14203: De szorult.. Hagyományos esetben, ha szorul, akkor ilyen nem történik ;) Különben van elõnye annak, hogy ellenkezõ irányba nyílik? Azon kívül, hogy a többi pókos jól megnézi?

Grosso

KeMa #14204:
A szorult úgy értettem, hogy nem akadt be a retesz rendesen!!

Egyrészt egyedi, másrészt meg a morcosítást jól meg lehetett csinálni! :P

Lajoska

Ez elég ijesztõen hangzik. Jó, hogy senkinek nem esett baja.

Grosso

Lajoska #14209:
Az is volt! Nagyot koppant! De az ijedtségem nagyobb volt, mint a baj.

obrotka gyula

Jajjjj!:(:(:(:(

KeMa #14204:
Zár nélkül a gyárinak is alákap a menetszél. Tapasztalat. :) :) :) :)

nyuszy

Részvétem.
Érdemes lenne elgondolkodnod olyan záron, ami az újabb autók motorházfedelénél van. Azaz olyanon, ami két kattanásos, azzal akkor sem lehet baj, ha nem csukódna le rendesen.
Ha ez 90-nél történik nagy forgalomban, az csúnya dolog...

+ csinálj valamit a zsanérral, mert kurva trén néz ki :)

Grosso

obrotka gyula #14219:
Látom, tapasztal kollégával van dolgom! :P Unokatesóméknak a Suzin csattant fel 110-nél!! Kicsit bepókhálósodott a szélvédõ!!! :S

nyuszy #14220:
Köszi! Hidd el, gondolkodtam már ezelõtt is ilyenen, csak azon filózok, hogy oldjam meg a biztonsági retesz elhúzását, mert a morci miatt nehézkes lenne benyúlni! Olyan jutott eszembe, hogy egy bowdennel kihozom valamelyik oldalra úgy, hogy ha kinyitom, akkor be lehessen nyúlni és meghúzni! Szerinted?

Tibee

Huhh. Részvétem. :( Mindegy, holnap kapsz szép kerekeket. :D

nyuszy

Norberto Grosso #14224:
Nem tudom, te látod. Menj el egy bontóba, aztán nézegess zárakat.

CsuTee

Hát ez nem néz ki jól:(

Grosso

nyuszy #14231:
Szerintem ez hamarosan bekövetkezik, mielõtt hasonló baleset történne!

CsuTee #14232:
Nem is az!! :S

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!