Lassan felette is eljár az idő....

Hello!



Nos, 25 évvel ezelőtt olaszba megalkották eme remek autót. Azóta mindössze 3 gazdája volt, a harmadiknál ott is maradt :) No de az idő vasfoga Őt sem kíméli. Sajnos nem áll garázsban, sőt, még egy betonozott kockán sem, ez meg is látszik szegényen, elkezdte azt, amit ilyen idős korára / már ha még megvan az autó / minden Fiat, rohad. Nem kicsit. Ellenben még a gyári elemek vannak rajta, ami azért dícsérenndő, hogy ilyen körülmények között "csak" ennyire kezdett el porladni. Várni nem lehetett már vele, hiszen még rosszabb lett volna, így nekiugrottam és másfél hét meló után kapott újabb lehetőséget egy szebb korszakra. Úgyhogy van már alatta küszöb, mindenhol meg lehet emelni az autót, kapott két új első lámpát, két új első indexet, illetve egy kis festés után egy teli polírt. Végre újra szép autó lett, nincs is már szétdőlve...
A kérdés, meddig fog tartani...

A jobb elejében már az új szemével - a régi eléggé vak volt Kettővel még jobban lát így kezdődött Hoppá... Sárvédő is kezdte Doblemez se sok maradt.. a csomagtartó vége is kezdett külön életet élni Ez sem túl fényes... Néhol szellős, de csináltam legalább emelési pontot neki :) Alakul már Lehajtottam :) A másik oldal se volt szebb... Csináltunk ide is emelési pontot :) Kitömítőzgetve Gittelve Filler Fillér Tükör is elég viseltes volt már.. mind a kettő Első sárvédőt is ápolni kellett Lecsiszcsisz Fényeződünk :) Új kocsi, most bontjuk ki :) Kis esztétikai hiba, összefújtuk a küszöböt ... és ha kap egy polírt, még fénye is lesz az egész autónak Kész. Szép. Szerintem.

Kommentek

Karki

Szép munka! ahogy elnézem, az utolsó utáni pillanatban kaptad el a rozsda grabancát, az a doblemez elég durván nézett ki.

Grosso

Köszönöm, igyekeztem szépre és jóra is megcsinálni, mivel megtartós autó. Az a baj, hogy egyre rosszabb a helyzet, hiába próbáljuk életben tartani ezeket az autókat. Persze, megmenthető, a kérdés, megéri-e. Egyszer eljön sajnos az az idő, amikor már nagyon át kell gondolni, mi legyen a sorsa. Eladni felesleges, 100ezres autó. Attól sokkal többet ér. Nekem biztosan! :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!