2010.04.17. Szombat - UPDATE

Szervusztok!

Végre elértem odáig, hogy más autója mellett a sajátommal is foglalkozzak, egyrészt mert időszerű volt már, azazhogy túlcsúsztam az olajcserén laza 6000km-el... Remélem a Castrol azért tényleg bírja ;)

Másrészt pedig azért, mert újabb sérülés érte aTipot, pedig a közelébe nem voltam. Tehát megint úgy kapott, hogy nem az én hülyeségem volt. Szóval ha megint kap a közeljövőben úgy, hogy ismét nem az én hibám, akkor piacos lesz.Eladom a f.szba, mert ilyen már a mesébe sincs...

Én dolgoztam, délutános voltam, anyám meg telefonál úgy 5 óra magasságában, hogy van egy kis baj, de ne ijedjek meg... Jól kezdődött...  A történet annyi, hogy az autó parkolt a ház előtt, ahogy szokott, félig a járdán, félig az úton, ahogy ott ez meg is van engedve. Egyszercsak tompa puffanás, üvegcsörrenés, nagy fék, majd a tipikus pittyegő hang, mikor egy teherautó tolat... A Family Frostos autó volt. Cseppet "elbambult" /állítása szerint/ és lekapta a balos tükröt a kocsiról... Ohh, istenem, ez nemigaz. A burkolatnak és az üveglapnak annyi, a szerkezet is kapott, de orvosolható. A vérnyomásom egyből verte a 300-at... Mindegy, rosszabbul is járhattam volna, mert a srác le is léphetett volna, de odaállt derekasan, vállalta amit tett és kifizette egy bontott tükör árát. Ma este megyek majd a tükörért.

Ennyit a tiporól, meg most megint van pár autó nálam, egy pezsó olajcsere, levegőszűrőcsere, pollenszűrőcsere, meg akkucsere. 9éves, 29ezer km van benne a gyári akku most adta fel.

Meg van egy Hondám is, vezérléscserére, ami hamar fel is kúrta az agyam, lássátok utolsó képet.

Majd holnap higgadt fejjel nekiesünk megint, de a lényeg, meg kell csinálni, mert pénzt kell keresni ;)

/DeKo is alakul, van már küszöbünk, most futómű és kormánymű jön ;) /

UPDATE:

Vettem vasat! Vélemény? :)

Jah, és pár kép a mitsuról :D
cseppet túlszaladtunk már, de itt tartunk most ismét megadjuk neki, amit érdemel a tükrös eset óta a villanybalkomról is leszakad az üveg, visszatettem fszom bele ezt kb. a menetszél tartja ott a fele megmaradt... Ő pedig a lakatos haver kutyája :D pezsó 1.4 levegőszűrő helye meg az akku betétes olajszűci :D ez meg a helye szépen letakarítva, igényesen nézzen ki, összerakva mehet haza a hondám, 1.5 V-tech-e ezen viszont beszartam... nem tudtam, hogy így nyílik... :D zuneki sallangok bontódik őt kéne kilazítanom... na emiatt kúrta fel az agyam..két krovafejnek annyi... enyhén sérült :) 1.3 i hengerenkénti, papíron 80ló asszem a nyúlvány hátrébb ment vagy 20 centit csapszegdőlés cseppet minuszos :) és a hiányolt kép a
Grosso @ . 9 komment

Kommentek

Andrei

légkulcsot neki :)

Sztancsik Viktor

Azt tudtam, hogy erõs motorjai vannak a Hondának, na de nem így képzeltem el. :D

Lajoska

Family Frost? Durva.
Ne törõdj vele, valahol a Skodriban is van bunkómágnes, de nekem legalább úgy zúzták le a jobbos tükröt (meg a kasztni hátulját, meg a csomagtérajtót, mert dolgozni csak pontosan, szépen...), hogy ott sem voltunk, és nem volt kit anyázni.

DeKoról kép? Balázsról képek? :)

Sztancsik Viktor

Lajoska #43609:
Egybõl fagyos lett a hangulat, mi? :D :(

Plósz Gyula

utso kép nagyon üt :D :D
minek vetted ezt a törött szart?
vagy mi a terv vele?
nekem össze irkáltad már ki mi fog kelleni?
csoki testvér

Grosso

Plósz Gyula #43635:
Asszem megvan az új négyhengeres motorom DeKo-ba ;) :D :D :D :D

Még nincs konkrét terv, olcsó volt az a lényeg. Megnézzük, mennyibõl lehet helyrehozni, és haszonnal el tudom-e adni, vagy alkatrészenként szétárulom ;)

Fele már megvan a cumóknak :D

Plósz Gyula

Grosso #43652:
na az fasza,sok sikert hozzá :)
elegant gyuszit is be kell majd kötni ;) :D

Lajoska

A Nagy Gondolkodó, már most többet tud a világról, mint néhány felnõtt :)

Télen nagyon meg fogsz fázni egy szál Polóban - de ezt már mondtam tegnap is.

Lajoska

Még upabb date:
Na, így aért sokkal jobb, mint fényezetlenül. Szögletes ködlámpát bele, és cukor lesz.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!