2010.07.05. Hétfő

Sziasztok!

Nos említettem, hogy van nálam ugye egy opel, aminek a motorját kellett rendbetenni. Jelentem, tegnap elkészült, azóta belecsavartam 170km-t, problémamentes. Leszámítva az alapjárati motort, ami többszörös takarítás után is szórakozik a fordulattal meleg motornál... Úgyhogy annak b.szni kell valamit.

De nem egyszerű a változás, képes menni is az autó, nem csak kínlódni.Visszaköltöztek bele a lovak, de ha összekopik, még jobb lesz majd. Mindenesetre a fogyasztása már kedvezőbb, mint volt. Most olyan 7 literre jött ki.
így vártunk a motorra hengerfej :) the new engine teccős már összefelé megy hydrotőkék és himbák a helyükön veztengely is fenn folyadékok bele, jelreforgat a vezérlés és mehet is és készen, még finombeállítások vannak, de apránként tettem DeKoPírba egy fordulatszámmérőt is :) /jobb helyet nem találtam/ ez meg a főnököm hobbyautója :) nagyon teccős, mondom Nektek kis versenyautóm :) Töki alszik
Grosso @ . Címkék: generál, ople . 4 komment

Kommentek

Plósz Gyula

1:fûkaszálás az udvaron ;)
2:szar helyen van az óra,mert ha lepadlózod nem látod a 70-es számot :D
3:az utolsó az nem gyenge kép.mennyi kiloja testvérem? :D :D
aztán telefonálhatnál már ;)
csoki

Lajoska

Na, mindjárt szeb a motor, mint az elõzõben!

Grosso

Plósz Gyula #45946:
1. tudom
2.az a baj, hogy ha tempót megyek, a mutatót se látom ;) :P
3.de, akkor gyenge volt, elfáradt :) Amúgy 6,7 kiló :)

Aztán nemsokára telefonálok, de szerintem nem fogsz örülni...

Lajoska #45949:
SzebBIS, jobBIS, meg megy is :D

piciHuBo

nagy arc a kis Balázska! Na meg még nem felfogható számomra, hogy apa vagy :D ! Astra motor szép! Alapjárati motorral én a tiponál ba..akodtam! A hiba egy kábel ami olyan helyen volt megtörve ami meg se mozdul mert a kasztnira van erõsítve :D Hol volt hol nem de ezt sûrûn váltakozgatva! Azért nem is gondoltam erre mert akkor vagy van egyszer vagy nincs!

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!