2010.07.31. Szombat

Üdv Mindenkinek!

Nos, elmaradtam kicsit, de egy hete ugye megvolt a szokásos nyári nagytalálkozó, amin részt vehettem én is az új kisautómmal.

A találkozó nagyon jó volt, a péntek a mentésről szólt meg a bandázásról. Szombaton én kihagytam a tájékozódási versenyt, ahogy tavaly is, mivel anno 2008-ban jól elindultam, jól elnéztem, jól beleírtam 300km-et feleslegesen a verdába :D Azóta nem vagyok hajlandó elindulni :D De milyen jól is tettem. A kis ügyességik, amit a KG & Gyula Corp. állított össze, nagyon bejövős volt! Amúgyis imádom a szlalomversenyeket, kipróbálni magam és az autóm :) Na ez a mostani olyan jóra sikeredett, hogy Horváth Péter, Tekkenet és én vérre mentünk az első helyért :D Az utolsó pár körön csak minket lehetett látni a pályán, eszméletlen jó volt :) Az viszont nagy megtiszteltetés volt a számomra, mikor beültek mellém kamerával!!! Köszönöm, remélem valahol elérhető lesz a felvétel!
Aztán jött a bekötött szemű szlalom, ahol voltam navigátor és sofőr egyaránt, de arra vagyok büszke, amikor az utolsó próbálkozás alkalmával Vadmacsot sikerült egy fergeteges idővel az abszolút első helyre navigálnom! Jó buli volt az is, vezettem vizipókot is :)

Ezután jött az "igazi", mikor összeszedtük a bólyákat és megkaptam Gyulától, hogy "Lehet veretni, aki akarja, hallod Grosso??" :D :D Nekem se kellett több, ment is a kisautó kilinccsel előre! A végén megdícsért KG is, hogy baszott jól nézett ki, ez külön elismerés számomra!!

Utána átmentünk a strandra, felsorakozni a szépségversenyre. Esélyem úgyse volt, így elmentünk Pisteey001-ékkel kajálni, mire visszaértünk, addigra előrébb volt minden kisautó, csak a mieink nem, jól lemaradtunk, ezúton is bocsi.
Majd jött a felvonulás, ami nagyon jó volt ismét, sőt, nemtudom, kinek az ötlete volt a körforgós pacsizós rész, de ezután kéretik kötelezővé tenni!!!!!

Este jött megint a bandázás, meg szerelés, motorcsere és egyéb nyalánkságok :) De a díjkiosztóra beértem gyorsan, jól is tettem, ugyanis kaptam díjakat, aminek baszott módon örülök!!! 2008-ban mentem le először talira, akkor is nyertem, és azóta se jöttem haza díj nélkül, ez nagyon jó érzés, a taps meg újongás a díjátvételkor meg különösen jólesett, köszönöm Nektek!

Este /hajnali 2-re/ összeraktuk Tücsköt is, jó is lett kis gyújtásszivatás után, megvót az öjömbódottá! Majd irány aludni, mert cseppet elfáradtam :)

Vasárnapot sajnos elmosta az eső, így mivel nem a szomszédban lakunk, gondoltuk, nagyon nincs értelme maradni, így elindultunk hazafelé. Sajnálatos módon két kisautónkat megtörték, az esetet tudjátok, nem írom le megint. Jobbulást a kisautóknak!

És akkor a köszönömrovat!
Köszönet a szervezőknek, nagyon jó buli volt, egyre jobb a találkozó, stzóval csak így tovább Fiúk/Lányok! ;)

DeKoPír nagyon jól teljesített a hétvégén, jól ment, keveset fogyasztott, elviselte a nehéz jobb lábamat és a rángatózó kuplungrugdosós bal lábamat is :)
Mellé még Pesten keresztülhúzta Misit minden probléma és erőlködés nélkül.

Köszönöm a többieknek, hogy elviseltek a hétvégén, és Tücsöknek, hogy nem hagyott unatkozni, szintúgy Fantomee autójába is belenyúltam, szóval volt itt minden :)

Eszméletlen jól éreztem magam, jövőre ugyanott találkozunk!!! ;)
otthon bepakolva no akkor pónikra fel :) Tücsi a kempingben, miután visszavontattuk na ez brutál volt már itthon a kapott szélterelőkkel gyűlik, gyűlik :) szélterelő az idei díjak, büszke vagyok a kisautóra :) 3 év termése, főleg szlalomversenyek eredményei :) neszójjábe fater, szétvágom az arcod!

Kommentek

Tibee

Kisrác tökre hasonlít Rád. Egyikõtöknek se nagyon van haja. :D

Lajoska

Jó kis hétvége volt, na. Itt is köszönöm, hogy csomagjaimmal együtt levittetek!

Tibee #46454:
Mondtam én, hogy tiszta apja. Amikor kinn voltam náluk, a babakocsiban nyújtogatta jobb lábát.
Érzi, hogy kerék van alatta :)

Plósz Gyula

hát az utolsó kép az nem gyenge :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!