2010.10.25. Hétfő

Üdv Mindenki!

Tipoblog.

Mivel eléggé csípősek már errefelé a reggelek, meg nem egyszer kellett már jeget vakarni a szélvédőről, elérkezettnek láttam idejét feltenni a téli kerekeket.

Az autó teszi a dolgát, problémamentesen, hamarosan olajcsere. És most még nem, a következő után viszont már vezérműszíjcsere is esedékes lesz, ugyanis addigra beleszalad az általunk beleírt 80ezredik km. Igaz, hogy a szakkotta 100ezerre írja a cserét, de jobb az óvatosság ;)

MELLESLEG:

Az alufelnik eladóak, gumikkal együtt / 185/55 /, bár azok maximum már csak játszani jók, kopásjelzőt elérték. 15"-os, 6" széles, ET 35, 4x98-as Fiat Punto gyári alufelni.
Nincsenek agyonpatkázva, kisebb sérülések vannak rajtuk, de nekem nem volt bajom velük.

Ár fix 30ezer HUF / garnitúra

Ugyanúgy nálam eladó még 4 db Matador MP58-as tipusú téligumi. 14"-es, 165/70-es méretű. 2 nagyon jó, kb. 6 mm-es minta, 2 kicsit kopottabb, 4-5 mm-es minta. Tartozás fejébe hozták, nincs amire feltegyem, így megválnék tőlük. Egy telet simán elmennek, a két jobb akár kettőt is.

Ár fix 10ezer HUF / 4 db
nyári papucsok, amik mostmár eladóak! téikerekek Vredestein Snowtrack a csavarok, az alugörgőkhöz hosszabb kel :) /ha fiatra viszi valaki a felniket, adom ezeket is!/ de furcsa... kis esetlen... azóta már dísztárcsa is van rajta pár kép az alufelnikről pár kép az alufelnikről pár kép az alufelnikről 4 téligumi 4 téligumi

Kommentek

Lajoska

Láttma ama a Tipot a Pécskõ utcánál, alig ismertem meg. A hátsó szárny segített. :)

Grosso

Nagyon esetlenül néz ki csórikám :) Am láttalak én is, asszem! Jobbra kanyarodtál az Alba felé a pécskõ utcából.

Lajoska

Grosso #47980:
Talált, süllyedt.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!