2011.06.02. Csütörtök - UPDATE - Készen

VIGYÁZAT!!!

Karosszériások és hasonló munkakörű emberkéknek nem ajánlott bejegyzés következik!!

Naszóval a Grosso Kar-lak BT. megnyitotta kapuit :D

Azazhogy az történt, hogy a mitsubishin cseppet rohadt a hátsó ív. A tulaj megkért, hogy csináljam meg. Felközöltem vele, hogy attól, mert van CO-gép a háznál, még nem vagyok kasztnis. Egy taposót vagy egy kipuffot bármikor csont nélkül befoltozok/megcsinálok, de egy sárvédő... aminek szépnek is kell lennie, márminthogy ne kelljen rá 6 kiló gitt...

Aszonta : "Nornikám, CO-d van, ügyes gyerek vagy Te, old meg, kifizetem..."

Így ma nekiestem és próbáltam valamit csinálni vele.

Mivel hátsó javítóív nincsen hozzá, csak komplett oldalfal 50ezerért, így azt nem vettük meg. Ív lett volna, csak az eggyel régebbire. Annak se az íve nem passzolt, se a perem. Így csináld magad mozgalom. Egy délutánom el is ment arra, ami egy rendes kasztnisnak cirka 1 órájába tellett volna. Nem szép, de baromi erős! Majd eccercsak hátha beletanulnék rendesen ebbe is!

Hétvégén befejezem, gitteléssel és festéssel együtt. Majd azért a vélemények érdekelnének most is, meg majd arról is!

NE kíméljetek :D

/teszem hozzá azt is nézzétek, hogy egy hülye autóreszelő csinálta :D /
így nézett ki volt baj alatta is próbáltam valami ívet csinálni rá... alul már hajtva, de peremezni se ártana megpöttyölve és peremezve próbálkoztam, hogy ne nagyon hajtsa kiflibe :D már cseppet sűrűbben első kis köszörülés után lealapozva, még belülről és alulról is másik oldal jajj van baj itt rendesen... peremezve végigvarrva alapozva hát kell még rá majd gitt... :( ezt már Zolika cimborám elkezdte kigittelni egész pofás kezd lenni :D gittelve a másik oldal is ez már szinte készen hát ez lett a végeredmény tudom, a szín se stimmel, a csiszolás se a legjobb még itt is elég kultúr bal oldal, ez sztem jobb lett tűrhető, maradjunk annyiban meg egy ilyet is tennem kellett rá! saválló, BOSAL dob jah, volt egy Corsám is :D GSI kipuff szakadt szét ezen is, de nem kicsit 2000-es, GSI, benzin-gázos!! Nagyon megy :D jah, ez már a sját autóm :D

Kommentek

gylac

Jó lesz az :)

Marczin János

Nekem ugyan keskenyebbnek tûnik az új ív, de nem rossz munka. ;)

Grosso

gylac #50924:
Köszi!

Marczin János #50931:
Ööö, izé. Ha jól megnézed a képet, látszik, hogy csak azért néz ki nagyobbnak, mert a befelé esõ perem is már kihajlott, annyira elfáradt az anyag. A másik oldal ennyire nem vészes, mármint ott megvan még az eredeti perem is, onnan "puskáztam le" a méreteket :)

Marczin János

Grosso #50933:
2, Akkor jó, csalódtam volna ha ilyesmin elsiklasz! Ennél igényesebbnek gondollak a munkáidat látva... ;) :)
A kép csalóka, az baszott át. :D

Plósz Gyula

vihetem Andreát hátsó doblemez javitásra?

Grosso

Marczin János #50934:

Köszönöm szépen :) De amúgy képrõl tényleg úgy jön le, de a másikról mintáztam, kb. 2 centinként méregettem fix pontoktól! :)

Plósz Gyula #50935:
Hozzad, majd alkotunk valamit :D :D :)

Plósz Gyula

Grosso #50936:
jol van,mikor vigyem?

Grosso

Plósz Gyula #50943:
Te most ezt vérkomolyan kérdezted ? :O

Plósz Gyula

Grosso #50948:
kérdezzem? :D

Plósz Gyula

Grosso #50948:
elbaszni ugyse tudnád haver :D

Lajoska

Az utolsót tartsd meg. :)

Plósz Gyula

jah puszilom anyut :)

Pocok

A gitt és a szilo ápol és eltakar :c)
Egyébként van tehetséged hozzá,bár azért a pontokat úgy helyeztem volna,hogy egymástól egyforma távolságra,és utána nem szórom még mellé azt a 97 pöttyöt sem,de legalább nem esik le az útfolytonossági hiányosságoktól :c)

Egyébként amatõr szemmel jó lett,és még ha a színt kap rá,és semmi nem látszik belõle,akkor meg kit érdekel.A tulajnak ezeket a képeket ne mutasd meg ez a lényeg : o)

Grosso

Lajoska #50954:
Okés! :D

Plósz Gyula #50956:
Átadom ;)

Pocok #50967:
Köszike!
Na, ilyen jellegû kommenteket vártam :)

A tulaj is látta egyébként, akkor amikor készült, õ nagyon elégedett volt, jelzem õ is amatõr szemmel nézte. Na de majd alakul ez is, a Tipo-t is már elkezdtem, majd arról is lesz egy bejegyzés, számítok a véleményekre. Ezt a pontozósdit meg megfogadom és megpróbálom egyformán csinálni :D

KeMa

Ez tényleg szép lett!

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!