2011.08.21. Vasárnap

Sziasztok!

Húúúdelemaradtam.

Nohátakkor:

Megvolt az idei nyári találkozó, leérkezés stílusosan, éjszaka illetve nagyon kora reggel :D De nagyon jó volt, végre én is szép autóval tudtam lemenni. Az idő is azért kedvezett, nem áztunk szarrá, gratula ismét a szervezőknek, kitettek magukért. Köszönjük szépen.
Ezen a hétvégén: 520 km

1 héttel ezelőtt pedig végre közel 1 év után ismét haza tudtam jutni, de ha már lúd, legyen kövér, irány DeKoPírral. Visszavittem oda, ahonnan közel 2 éve elhoztam. Csorvásra mentem le. Ott volt aztán csodálkozás, autózgatás, bodzairtás, családozás, szóval minden. A 2 nap hamar elröppent, jöhettem is hazafelé. Illetve jöhettünk, mert Édesanyám is elkísért.
Ezen a hétvégén: 600 km

A most hétvége pedig igen kalandosra sikeredett :)
Megbeszéltük még Vicámmal közel egy éve már, hogy ellátogatunk Nyíregyházára a Vadasparkba, mert az szép és jó és mert Ő is nagyon állatbarát. Persze, hogy az, elvisel engem is. :)
De persze mivel most hétvégére esett a KGST party is /pont, pusztán véletlenül/, gondoltuk, oda is benézünk, hisz a polákos társaság is Andrei jóvoltából már péntek este a környéken volt. Na ebből annyi lett, hogy pénteken elindultunk Tibee-vel meg Lajoskával, aza két polskival a cél felé. Mezőkövesd után csatlakoztunk OGY-hez és Cincinlovaghoz.
Mivel nekünk elsőkörben a vadaspark volt a cél és utána terveztünk kimenni az Andrei-birtokra, így mi Nyíregyházán balra, Tibókék jobbra mentek. Megnéztük a vadasparkot, hát igen, cirka 4 órát csámborogtunk, szóval eléggé elment az idő. Olyan szinten, hogy negyed 6 után jöttünk ki... Mivel Törpe otthon volt anyóséknál, így a hazaút mellett döntöttünk, nem mentünk ki a többiekhez. Este fél 10-re haza is értünk. A hazaúton pedig /mivel engedélyt is kaptam :D / megszületett bennem az ötlet, na meg Vica is hajtogatta, hogy ha gondolom, menjek vissza holnap. Hát így is lett. Másnap, azaz szombaton reggel 5-kor ébresztő, 6-kor indulás vissza Nyíregyházára KGST-zni. 9 körül már ott is voltam, elnavigáltak a többiek Andrei-ékhez. Sok sok ismerős arc. Majd közösen átmentünk a campingbe, ahol a rendezvény volt. Sok szép autó, jó hangulat, finom Gyros. Felvonulás, majd díjkiosztó.
Ezután még egy közös fénykép a polskisokról, majd olyan este 8 felé elköszönés és hazaindulás. Éjféltájékára haza is értünk, egyszer kellett megállnunk csak, MiSee megmakacsolta magát és egy kis koszt beszívott a karbija. Pétervásárán egy 10 perces szerelés után indultunk is tovább. Nagyon jó volt minden, köszönöm szépen Mindenkinek!!
Ezen a hétvégén: 940 km

Összességében nagyon büszke vagyok a kisautóra, ezek nem kis távolságok és hiba nélkül teljesítette őket. Leszámítva a széthullást hazafelé Velencéről :) Mind kényelem, fogyasztás szempontjából nagyon meg vagyok vele elégedve. Azt hiszem legközelebb már csak a közgyűlésen fogunk találkozni a többiekkel, de ott mindenképpen ;)

jajj Gyuszika kávézik :D a két fűrész :D Bónuszkép: KG-autó esőben :) ...és nagy köszönet a videókért és egy adag képért Ancsy-nak!! ez maradt a kipuffból, mire hazaértem :D anyám pihenteti a lábát :D /eredetileg csak útt jött be a menetszél és fázott, hát eltakarta valamivel :D / hopp egy Tisza Szolnokon Csorváson, Nagymamám házánál ez meg a mi rossz kis házunk Csorváson :) ez meg, ha minden igaz, az új jövevény a házhoz Fiat Fiorino Panorama 1.7 TD ezt meg hegesztettem :) cwseppet szét volt rohadva volt rajta foltoznivaló alulról is kultúr lett :) Tipikust is csináltam lámpatartó lemez és zárhídcsere a cseredarab a helyén a rohadós motorháztető is lecserélve, most így nézünk ki. Úton Nyíregyre OGY, Cincinlovag, Tibee, Lajoska, Vica meg én :) tök állat :D :D :D ahh, na ez ütött Ezt Vicámnak! :)

Kommentek

obrotka gyula

Jó móka volt ez a hétvége, sajnálom, hogy péntek este nem voltatok.

Fiorinoért irigyellek nagyon.

Utolsó elõtti kép helyszínén odajött két külföldi csaj, hogy Lengyelországba szeretnének menni stoppal, tudunk-e nekik segíteni. :) :)

Tibee

JEA! :) Jó a rendszáma. :D Tényleg állati buli volt és én is rettenetesen élveztem annak ellenére is, hogy végig hülyült a kocsi, de azért csak hazahozott. DeKoPírnak meg nagy-nagy gratula. :) Nem lehet, hogy a Japan-Fiat 126j tipusú? :D :D :D

obrotka gyula

obrotka gyula #51499:
Akkor úgy mondom, hogy Lukoil kúton készült kép. :)

tunyi1986

tartalmas blog, jó képek.)

Rozsdakupacos favorit királyság ,Gulf se rossz,DKPnek gratula hogy ilyen jól teljesít.


Lajoska

Ez a hétvége tényleg "ûberallesz" volt.

Még sok ilyet, sok "hülye állat"-tal, sok kólába fulladással :)

Lajoska

ui.: A 6. sdor középsõ képérõl csak nekem jut eszembe Furby?

KG

Fiorinot nem is mondtad, he.
Egész jól néz ki így a képeken.

Grosso

obrotka gyula #51499:
Hát sajnáltuk mi is, hogy nem tudtunk maradni. Pedig Vica is örült volna.

Köszike, a Fiorino egész jó amúgy, a legrondább fiat szerintem a multipla után :D

Tibee #51503:
:D
Köszi, nem ez lengyel, de asszem ez még nem a lancsijamotoros... :D :D


tunyi1986 #51505:
Köszöni szépen és én is :D

Lajoska #51510:
Rendõr nézett is csúnyán :D Na azért tisztázzuk, Te fulladtál majdnem kólába.. nem is értettem, miért :D

KG #51523:
Elnézésed kívánom, elfelejtettem. Gyuszival mikor beszélgettünk, akkor véletlen eszembe jutott és neki mondtam. :D Majd ha ténylegesen a miénk lesz, akkor kap Õ is egy helyet itt a blogban :)

Lajoska

Grosso #51527:
/4b.
Volt egy durva beszólásod, amikor inni akartam.

obrotka gyula

Grosso #51527:
Nekem baszottul tetszik. Sima nyolcvanas évek Fiat.
Fényezés gyári még?

Grosso

Lajoska #51528:
Én nem csináltam semmit :D :D :D

obrotka gyula #51532:
Igen, gyári fényezésû az autó :D Nekem furcsa, nagyon kocka, ahhoz képest, hogy 2000-es évjárat...

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!