Úgy összességében :)

Naszóval!

A Bömbivel elmaradtam a fejezetekkel, úgy a 4-nél. Szóval azóta az 5. lett volna az, hogy lealvázvédtük a gépet, a 6. pedig az, hogy igazából úgy néz ki, egyelőre az összes gyerekbetegségét kinőtte az autó, sőt, egyre jobban bánok vele. Szépen tudunk már nagyjából akár keresztben is autózni, de ha ügyes vagyok és nem vandálkodom, akkor még 7,5-ös fogyasztást is tud prodkálni ez a zabagép :)
/Sikerült már persze 13 litert is megetetnem vele :D /

Működik az időmérő óra a műszerfalon is, a CD lejátszó se felejti már el a dolgait gyújtás nélkül és bekerültek a műanyag dobbetétek a sárvédőkhöz, hogy ha lehet, legközelebb ne nagyon rohadjon már szét a betapadó sár miatt.

Kapott egy szélvédőcsíkot is, ahogy a polskis klubunkat "reklámozom" kicsit DeKo-val, úgy az egyik BMW-s csapat is megérdemelte, hogy felkerüljön a szélvédőre :)

Ma pedig a Drágámmal kiszedtük a lámpákat és megtakarítottuk őket, ugyanis elég harmatos fényük volt már, a projektoroknak különösen. Ujjnyi vastag retket szedtünk ki belőlük, reméljük, most jobb lesz. Mellé egy rossz hír, úgy néz ki, a szép angel lámpánk egyik fele meghalt. A trafója feladta a harcot. De féloldalas nem lehet, így próbáltam menteni a menthetőt, így a két reflektorban lévők maradtak meg 1 trafóról. /4 karika volt ugye 2 trafóról/
Alul látható az eredmény, csúnyább, mint volt, de legalább nem félszemű. :)

DeKo is kicsit megmakacsolta magát. Múlt hétvégi események egyike volt, hogy ki kellett venni a motort. Ugyanis 20 km alatt 1 liter olajat hagytam el belőle. De megtaláltam, a kocsi seggén és a hátsó szélvédőn... Hátsó főtengelyszimmerong aszonta szevasz.
Kivettük a motort és kicseréltük a szimmeringet, Szöszim itt is segített, köszi Neki itt is!! ;)

Volt egy "alig lukas" Suzukim, és végre Lajoska autót is vissza tudtam adni a tulajdonosnak, tegnap este bevittük neki.

A Mini-t is újra megkaptam, ugyanis nem igazán akart beindulni. Ezt egy pár óra alatt orvosoltam, de a nagyobbik baj az volt, hogy fék sem volt rajta sok. A hátulja eszméletlen levegős volt, egyenlőre működik, kicsit pumpálósan, kelleni fog bele két hátsó munkás.

Huhh, asszem ennyi, ha még van valami, majd leírom :D

A két szerelmem :D :) :) ezt a csövet vadásztam majd 3 hétigű hátfaltakarítás az alig szétrohadt padló a suzukiba :) apró lemezpótlás gumirugó és egy apró fékdob, persze elöl meg már tárcsás... ilyen lesz a következő... ;)

Kommentek

Lajoska

Überfrankó lett a gépállat! Jövő héten átugrik műszakin, aztán davajtye Pest, meg Nyír1háza. Vagy Hatvan. :)
Köszi mégegyszer!

(A 17-es képen a kilincset figyeljétek! :) Na, azt én csináltam!!!)

bexxter

Ennyire elrohadt suzukit sem láttam még. Látom megy a lakatolás éjjelnappal :) Majd csak arra figyelj, hogy ekkora lemezpótlásnál már illene valami merevítőt belenyomni. Sokat segít, mert körbehegesztés után hajlamos "huppogni" no meg nem is olyan merev.

Buszos Petya

Cseppet se bánkódj az éndzsölájsz miatt. Tompítottnál úgyse látszik, hogy ott nem karikás a szeme. A tompítottat meg egyébként is érdemes folyamatosan használni. ;)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!