Elmaradottságok. Történések.

Húú, nagyon sok dolog történt mostanában.

 

Tipikus autó kapott friss műszakit, mindössze egy lengőkart és egy fékcsövet kellett bernne cserélni. Meg lesz pár kasztnimunkám is majd vele, ha jobb idők lesznek. Egyébként hibátlan az autó a maga 22 éves létére.

Megkapta Ő is a nyári papucsokat, a télikerék mind a 3 autóról fenn van a padláson befóliázva.


Bömbit azóta se csináltam meg, csak beszereztem a szükséges alkatrészeket hozzá, jövőhéten cserélem és gurítom műszakira, mert már ideje lesz lassan.
Csütörtökön pedig tettem egy kis túrát Inárcsra. Ufgyanis kedves Édesanyám meglepte párját, vett neki egy lovat. Na azt a pacit hoztam haza. Izgi túra volt a BMW-nek, de nagyon szépen ment az autó, utazóban 90-et simán lehetett vele jönni :) Mostmár van egy pacink is :) Tudom, nem autó, de ez legalább összkerekes :) :) :)

Közben apósom megcsinálta a szétpatkázott felnimet a nyári garnitúrából, így tegnap felgumiztattam még és este át is cseréltük. Így mostmár a 15-ös BBS felnik vannak az autón 205/50-es Pirellikkel. Lesz mit elradírozni :)

Ma pedig kimozdultunk kicsit, Egerben Lőerő-nap volt, kilátogattunk oda, de a szél hamar "hazafújt" minket. Átfáztunk rendesen, így nem vártuk meg a végét, de alapjában véve jó volt.

Jah, volt nálam egy Suzuki Samurai is, az elektronikáját kellett rendbetennem. Nem egyszerű egy mászókázós autó, kicsit kipróbáltam, bejött :)

 

Képek:
 

kapott 4 új gyertyát és egy levegőszűrőt is :) plakettragasztás közben :) nyári pacskerokkal :) megtankoltunk, irány Inárcs a szerelvény :) megérkeztünk, 140km Őt hoztam, neve: Zólya télikerék vs. nyári paucs :) felpróbáltunk egy ilyen garnitúrát is, de többek szerint esélytelen :) cép vót felnipróba :) hűűű ptyautasom :)
Grosso @ . 2 komment

Kommentek

Lajoska

Báze!
Én azt hittem, a ló csak poén.
Az oldalkocsis Pancsi nagyon szép, lőhettél volna róla többet. :)

Grosso

Lajoska #52846:
Nem, nem poén, anyámtól kapta Laci. Én meg elhoztam nekik :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!