2008.01.26. Szombat

Megvolt az első TT! (Talgósarjáni Találkozó :D )

A hozzá fűzött reményeinkhez képest 200 % -osan túlléptük a létszámot! Ismerve a környék kispók-állományát, ami nem túl sok és annak is 70%-át ilyen 60 meg a halál közti ürge, vagy öreganyó vezeti, nem számítottunk magunkon kívül másra! Meg kell mondjam, nagyon kellemesen csalódtam!

Igaz, mi is kicsit késve érkeztünk, de nagyon meglepődtünk, hogy már vártak minket! Felsorakoztunk egymás mellé, ismerkedtünk az új taggal, stb, s ekkor gördült be egy világossárga, '78-as évjáratú aszfaltszaggató!! Öröm a köbön! Velük is gyorsan megismerkedtünk, nagyon szimpatikusak voltak ők is, akárcsak a másik kolléga!

Várakozási idő (és bennünk a remény, h többen leszünk :D ) elmúlásával elindultunk felvonulni! Lali és Benő vezetésével közrefogtuk az "ujjoncokat", s én Renivel sereghajtóként bőszen szakítottam a hatalmas kispolszki-flotta után, mely elindult bevenni a várost! Az emberek kicsit érdekesen néztek, biztos furcsálták a jelenséget, mert eddig max. két polákot láttak egymás után szakítani! (megjegyzem az alkeszek ekkor dobták el kezükből az üveget, s inkább hazamentek, kettőslátás tünetét felfedezve magukon, eddig 2, most 4, hogyisvannez :D :D )
Jó volt, integettek, dudáltak nekünk, frankó érzés volt, tetszett!

Hatalmas karikánk után megérkeztünk a  "kiképzőtáborhoz". Bólyák elő, pálya épít, imádkoz, bakker, szűk lett! Kis korigálás után mesteri lett! Nem véletlen, mi csináltuk! :D Ezen többször végigmentünk, először mindenki a sajátjával, aztán senki sem az övével! Na ezt értse meg valaki elsőre! (én is gondolkoztam rajta)
Eztuán gyorsulás!!! Sajna ez nem egészen úgy sikerült, mint ahogy terveztük, Benőből elköltözött az 1-es! :(
Ezt leszámítva nagyon jó volt, sajna a létszám egyre csökkent, a '78-assal a pályánkon ment 2 kör után távoztak, mivel programjuk volt! De így is dicséretes, hogy szakítottak időt Ránk és eljöttek! Köszönjük! Reméljük, sokszor lesz még ilyen!!!

Aztán csak két autóval elmentünk kajálni, s egy jó kis brassóival tettük fel a koronát a mai napra! De ahangulat nem hagyott alább, nagyon jól érezte magát mindenki, s reméljük, még két regisztrációval bővül a csapat!! :D


Épp szakítok befelé Tarjániába Na gyerünk... Csipet-csapat A párnák Tibee nyálcsorgását véltek takarni :D:D Az ő belseje volt Vonulunk Tibee örül Márcsakazértis

Kommentek

Sztancsik Viktor

A 3. képen az az egy üres hely ugye nekem volt fenntartva? :D :D Egyébként a gyorsulásin szivesen rajthozálltam volna én is ellened. :) Kíváncsi lettem volna, mit tud Emese Renivel szemben. :) Nah de majd ha legközelebb Tarjánban leszünk.

Grosso

Sztancsik Viktor #12300:
Ez természetes Kolléga! Vártunk Titeket! :D
Segáz, majd legközelebb megmérkõznek a hölgyek! :D
Benõ úriember volt, s udvariasan elõre engedte! :D :D :D

Sztancsik Viktor

Norberto Grosso #12304:
Ohh köszi, hogy vártál. :)
Jaja. Alig várom. :)
Egyébként nálam beütött amit a dísztárcsákkal kapcsolatosan írtál.:( Részletek a blogomon.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!