2008.01.25. Péntek

Ma kicsit munkásautóvá vált Renikém!

Haverommal (akárcsak régebben), Danival úgy döntöttünk, kerítünk egy kis pénzt, mivel mostanság ő se, meg én sem voltunk túlságosan eleresztve anyagilag! Suliból egyenesen haza, átöltöztünk, s bepakoltuk a cuccot!

Elindultunk hát Tarjániába a szinesfémátvevőhely felé szerény csomagunk leadása és ennek anyagi megnyilvánulásának elérése céljából! (aztaszentségit, de költői voltam :D )

Csomagunk eltávolítása után elindultunk haza. Csak ha már benn vagyunk, akkor le kéne mosni a szekeret, mert az ominózus sárdagasztás nyomai még azóta is rajta voltak! Elgurultunk hát a JET-hez, s megfürdettem. Élvezte, vagy kb 40 kilóval könnyeb is lett! Még mentünk tankolni, s utána tényleg haza!

Hazafelé a poén kedvéért (mert miért ne), néztünk gyorsulást! Kíváncsi voltam, mert mióta állítottam gyújtást, meg a gyári kipuffot felraktam, azóta, lehet, hogy hülyén hangzik, de mintha jobban menne! Ez az eredményen is látszik!

0-100-ra kb 21 másodperc!!!!! Ennek nagyon örülök, mert ilyen még nem volt!!

Aztán ezt a tényt erősítette az is, hogy utána beállt mellém osztálytársam a lámpánál egy Ford Escorttal! (1.8D).
Aszonta, gyorsuljunk egyet! Naná, bár nem sok esélyt láttam a győzelemre! Tévedtem. kb 70-ig legyűrtem a Fordot, aztán viszont ő volt a gyorsabb! Szerintem ez is szép teljesítmény egy harmadakkora, s feleannyi dugattyúval rendelkező motortól!

Ezután érzékeny búcsút vettünk egymástól, s tényleg mentünk haza!
Alig várom a holnapi találkozót!!!

U.I.: A képek minőségéért elnézést kérek, sajna silányak lettek! (telefonnal) :D
Na, akkor pakoljunk! Még üresen Full:D Csupa retek :( Mosóra várva Clin-tiszta :D:D Ezt a kúton láttam, 750D, gyönyörű volt Duuurva :D:D

Kommentek

Tibee

Hány fokon lehet a gyuszi? Amúgy simán elképzelhetõ, hogy a gyári kipuffal jobban megy, mert az eddigi kipuffoddal szinte semmi (vagy szó szerint semmi :D ) folytása nem volt a motornak. :D

Grosso

Én is erre gondoltam! De nekem tetszik a hatása! :D :D
A gyuszi helye passz, mivel most fhp-ra van állítva, ami elvileg lehetetlen ilyen menettulajdonságok mellett!!

Tibee

Norberto Grosso #12187:
hmmm... Tuti, hogy fhp-n van? Nem lehet, hogy laza a vezlánc? Nagyon... Vagy nem lazák a röpsúlyrugók?

Grosso

Tibee #12189:
A vezlánc nyáron lett cserélve, miután hazakerült! A röpsúlyról meg annyit, hogy 3 elosztóban is laza lenne? Mert mindhárommal fhp-n ment "rendesen".

Tibee

Norberto Grosso #12197:
Csak furcsállom.

Lajoska

A találkozóval akkor hogy is leszünk? Tegnap este nem volt netem.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!