2008.01.28. Hétfő

Ma jutottam odáig, hogy megcsináljam Reni gyújtását, mert még szombaton berágott valamiért!

Jöttem el Tibee-éktől a tali végén kb este 8-kor, közbe haveromék szóltak, hogy kicsit összegyülekeztek a Tesco-benzinkútnál, menjek én is! Miért ne!! Lementem. Már odafelé durrant néha a verda meg ki is hagyogatott a gyújtás. Ajjaj! Itt valami nem kóser!
Beálltam a többi autó közé és elkezdtünk ökörködni. Olyan szinten, hogy Gyula (osztálytársam, őt gyorsultam le :D ) elkötötte a paripámat, s megzavarta kicsit! Illetve zavarta volna, ha nem "szabályzott volna le" 5000-nél (Chris, nem beszéltek össze a lányok? :D :D :D ). Akkor elfogyott belőle a gyújtás. Visszahozta, s mondta is, hogy valami nincs rendben. Levettem az elosztófedelet, amikor nagy nehezen végre kegyegett, akkor a mexakító inkább hasonlított stroboszkópra, mint eredeti funkciójára! Vettem észre! Reni már haza se akart vinni! Mikor már nagyjából oszolni kezdtünk volna, egy istennek nem indult be! Hála a segítőkész csapatnak, hamar került csiszpapír (mert nálam miért is lenne), hazáig orvosolta a problémat, haza tudtam jönni. Pontosabban a kapuig, ott megint feladta. Az udvarba már öngyújtóval sikerült beállítani.

Ma nekiláttam, vettem kondit meg megszakítót, kicserélem. Meg is történt, de meglepetésemre a mexakító még mindig inkább az elemlámpa szerepét töltötte be! Ilyen nincs, vadi új kondi!! Szétszedtem, majd újra össze, hátha valamit rosszul csináltam. Nem, ugyanaz. Keresgéltem s találtam egy ezeréves, ütöttkopott kondit. Próba cseresznye! Láss csodát... na ez az, nem láttam. Mármint ívet a mexnél. Gyönyörűen teszi a dolgát. Faja lett! (igazad volt LipTom barátom, ne neked új cucc)

Remélem ilyen is marad!
Az új cuccok LEGO Építsük be

Kommentek

Subbass

csak ennek a beállítását el ne rontsd, mert utána lehet vele szívni endesen... :)
egyébként nagyon frankón néz ki a kiskocsi, fõleg a csomitetõ!! :D

Grosso

Subbass #12471:
Kösz szépen a dicst, Renit illeti!! Csak egy fél napot szórakoztam, flexeltem, mértem, hegesztettem, mire jó lett a csomitetõ! De nagyon megérte, szerintem! Pláne morcosan! :D :D :D

A beállításra próbálok ügyelni, fhp, oszt király!
(hogy miért, lásd elõzõ bejegyzéseim közt :D )

Lajoska

Pedig Nálad volt csiszolópapír!
Csak éppen a fék-kerékagyszerelésnél nálam maradt.

Grosso

Lajoska #12473:
Ja, látod, mennyi bajom van veled/miattad! :D :D :D :D :D

Apropó!! Képeket akarok! A talitól a fa alatti örömautózáson át a váltózásig! :D

CsuTee

Na ez a bosszantó dolog,mikor még az új alkatrészben sem bízhatsz:(

Chris

Lehet összebeszéltek, már meg van az új mexem, csak egy kondit kell vennem ha már ráérek egy csöppet és akkor én is felújítok!

Grosso

CsuTee #12521:
Hát ez az! Nem is kellett volna vennem, ha tudom, hogy ami a garázs mélyén lapul, az jó!! Bosszantó! Jah!

Chris #12532:
Reni már megbocsátott, majd most is össze fognak beszélni, s akkor Zsani is megenyhül! :D :D

Chris

Norberto Grosso #12539:
úgylegyen

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!