2008.02.03. Vasárnap

A mai napot, illetve az egész hétvégét a pihenésnek szenteltem. Nem nagyon csináltam semmit. Szombaton benn voltam Tarjániába, kimentem Tibee-ékhez, ökörködtünk egy sort, mint mindig. Lali sajna nem tartott velünk, mivel egy farsangi rendezvényen ő biztosította a helyszínt (nála volt az épület kulcsa :D ), egyben házigazda, idegenvezető, kidobó stb.... :)

Pedig vittem neki egy fűthető hátsó szélvédőt nonfis ábrával a hátulján, ami ha nem kerül bele Benőbe (valószínű), akkor eladósorba megy, passz hogy mennyit ér, teljesen karcmentes, jó fűtőszálakkal és egyedi mintával! Nekem már nem kell, kidobni pedig nem akartam.

Ezután lementem a Tesco-kútra a haverokhoz kicsit beszélgetni. Természetesen tömény marhulásba csapott át ez is, olyannyira, hogy közel hajnali 1 táján hirdettünk oszoljt!!!

Ma (miután észhez tértem) kimentem Renihez, s bekötöttem bele egy szivargyújtót, mivel ez még azóta váratott magára, mióta hazakerült és összeraktam!!! KeMa vigyázz, legközelebb én leszek a felvezető a sájga vijjogómmal :D :D :D :D !!!

Ennyi volt, mese volt, mék aludni! :D :D
erről az ablakról van szó benntről ilyen

Kommentek

KeMa

Sárga vijjogó? Enyém az nem vijjog. Az a sziréna. Mellesleg fasza a szpojlered. tényelg feltehetem a hirdetések közé? :D

Grosso

KeMa #13056:
Ha szeretnéd, egész nyugodtan!!!!! (kicsit visszafestettem a verdát :D )

KeMa

Norberto Grosso #13057: tudod, tibeeee-vel errõl hülyültünk :D

Grosso

KeMa #13072:
Tudom, és, megegyeztetek már?? :D :D :D :D

Lajoska

A kalaptartó jobb oldalán érdemes megnézni a kis Renit :)

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!