Nagycipő, napszemüveg, ami kell :)

Üdv!


Elmúlt 3 hétben történt annyi, hogy a Bömbi kapott egy másik alufelnigarnitúrát. Kinézetre ugynaz a gyári BBS, csak ez a nagyperemes verzió és kisebb ET számú. Elég ritka fajta, szerencsére sikerült olcsóért hozzájutni, köszönet Miklós Lacinak, egyik környékbeli bmw-s kollégámnak.

A cserével így a 205/50 helyett 205/55 -ös lett a gumiméret, de meglepő, hogy sokkal komfortosabb a gép. Ez ugye ballonosabb egy kicsit, sokat javult a komfortosság, így nem ráz annyira a kátyúkban és a korményt is könnyű tekerni ahhoz képest, hogy nincs szervókormányunk.

Aztán úgy gondoltam, ha már DeKo is "napszemüveges", akkor a Bömbi miért ne? Nekiestünk és ha már benne voltunk a fóliázásba, ugyanis egy Fiat Fiorino üvegeit sötétítettük, vettem fóliát és lesötétült a Bömbi hátulja is. A leghátsó szélvédő még nem, ugyanis arra kevés az 50 centis fólia, 70-es kell. Igen, elkúrtam, nem néztem meg pontosan. :)Aztán ha már szép az autó meg az idő is jó, akkor autózzunk egy nagyobbat. November óta nem voltam lenn Csorváson, szegény nagyanyám is már csak fényképről ismer meg lassan... Jön úgyis anyák napja, stb, így én, Párom és Édesanyám leautóztunk hazárd megyébe.

Jól viselkedett az autó és átlagba 7 literes fogyasztást produkált, amin eléggé leesett állam... Pláne, hogy azért 100-110-es utazó volt a legkisebb tempó :)

Egy 600km-es túra volt :)

a régi felni ez meg a másik látszik a különbség itt is szokás szerint mindig segít nekem :) SZERETEM ŐTET :) régi garnitúra :) kicsit kajakabb a kiállása :) felnihegyek :) elszánt voltam :) az eredmény az alföld felé, félúton :) Édesanyám :) mamáéknál MI a parkban :) rokonéknál kicsikutyus :) Ez már hazafelé indulóban készült :( naplemente hazafelé valahol Szolnoknál :)

Kommentek

Lajoska

Tényleg nem sok a két felni között a különbség, mégis mekkorát dob az autón!
Mégis jól láttam az FB-s fóliás képen, hogy van még valami fura rajta :)

E30

Hello. Egy barátom keres E30 ra olyan felnit amit levettél az autóról. Eladók a felnik.

Szólj hozzá!

Jelentkezz be az oldal tetején, vagy szólj hozzá facebook-fiókod használatával!